Telefoane mobile ieftine, pentru părinți și bunici

telefoane mobile ieftine
Nokia 105

În România, la nivel actual, aproape fiecare român deține cel puțin un telefon mobil, iar industria telefoanelor se dezvoltă în fiecare zi. Dacă tinerii preferă telefoane de tip smartphone, cu multe aplicații și cu acces la internet, persoanele mai în vârstă se mulțumesc cu un telefon ieftin și pe care să îl încarce o dată la câteva zile.

eMag propune câteva telefoane mobile ieftine, care pot deveni cel mai frumos cadou pentru părinți și pentru bunici.

Pentru cei care își doresc un telefon dual SIM la un preț cât mai redus, vă recomandăm de la eMag modelul Yezz Clasic Series C21A, care asigură o autonomie ridicată a bateriei, ce rezistă cu o singură încărcare până la 400 de ore în standby, un ecran de 1.8 inch, o cameră VGA, o lanternă puternică, dar și un spațiu pentru un card microSD de până la 32 GB, pe care puteți pune o mulțime de fotografii cu cei dragi.

Telefonul poate fi achiziționat într-o varietate de culori și costă doar 55,99 de lei, redus de la 74,99. Îl puteți cumpăra de AICI.

Fanii firmei Nokia pot apela cu încredere la modelul Nokia 105, un telefon care oferă până la 12,5 ore de convorbire și poate fi lăsat în standby până la 35 de zile. Designul său simplu este completat de o tastatură rezistentă la șocuri, praf și apă, are un ceas vorbitor, o lanternă puternică și taste foarte ușor de folosit, chiar și pentru vârstnici. Telefonul Nokia 105 costă 79,99 de lei și poate fi achiziționat de AICI.

Tot un telefon simplu de folosit chiar și de către cei care nu sunt familiarizați cu tehnologia este telefonul mobil ALCATEL ONETOUCH 1046, Dual Sim, dotat cu o cameră de 0.3 MP, durata de convorbire de 4 ore și durata în regim de așteptare de până la 300 de ore și cu un slor de memorie de tip MicroSD, de până la 16 GB.

Îl puteți achiziționa de AICI, la prețul de 99,99 de lei.

Alte telefoane mobile ieftine puteți cumpăra de AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:
Cele mai bune oferte la produse de grădinărit
Reduceri eMAG la storcătoare de fructe
Cele mai bune oferte la jucării de 1 iunie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.