Telefoane ieftine și bune. TOP 5 cele mai performante telefoane sub 700 de lei

telefoane ieftine și bune
Foto: geralt / pixabay.com

Telefoane ieftine și bune. Când vreți să vă cumpărați un telefon nou, cel mai important este să analizați raportul calitate – preț.

Am analizat lista de oferte la telefoane ieftine și bune și am identificat 5 telefoane inteligente care au prețuri excelente:

Telefoane ieftine și bune Samsung

1. Telefonul Samsung Galaxy J3 J320FN 2016, 8GB, 4G, de culoare neagră, costă 599 de lei.

Display-ul de 5.0 inchi vă permite să vizualizați fotografiile într-o manieră elegantă și performantă. În interiorul telefonului Samsung Galaxy J3 2016 se găsește un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 care vă permite să descărcați și să rulați fluid majoritatea aplicațiilor și a jocurilor disponibile pentru mobil, să vă uitați la video-uri online sau să vedeți ce mai fac prietenii de pe Facebook.

Camera de 8 MP a Samsung J3 vă ajută să împărtășiți cu prietenii amintirile, iar stocarea datelor nu mai constituie o problemă datorită memoriei interne de 8GB a telefonului.

Cei 1.5 GB RAM ei telefonului Samsung J3 vă asigură viteza de care aveți nevoie pentru jocurile preferate. Redarea imaginilor și a videoclipurilor se face ușor, pe o rezoluție bună, 720 x 1280 pixeli.

AICI găsiți și alte telefoane foarte ieftine.

telefoane ieftine și bune samsung j3

Telefoane ieftine și bune Huawei P8 Lite

2. Telefonul Huawei P8 Lite Dual SIM 16GB este și el o opțiune excelentă pentru cei care nu vor să dea foarte mulți bani pe un telefon mobil. Costă 679 de lei.

Huawei P8 Lite introduce o nouă viziune de design al smartphone-ului, în care fiecare detaliu de formă și funcție a fost creat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Ecranul IPS de 5 inchi îmbunătățește aspectul imaginilor și unghiurile de vizibilitate. Este compact și oferă un sentiment premium și unic, design-ul subțire oferind eleganță și echilibru.

Telefoane ieftine și bune fără abonament

Capturarea momentelor memorabile în detaliu, într-o rezoluție, uimitoare este o caracteristică specială a acestui telefon. Camera din spate de 13 MP asigură, în mod excepțional, imagini clare și de înaltă calitate, în timp ce camera frontală de 5 MP permite capturarea de selfie-uri colorate și efectuarea de apeluri video.

Avantajul utilizarii unui procesor Octa Core înseamnă performanțe superioare cu un consum minim de energie – rulați mai multe aplicații simultan, încărcați rapid pagini web sau rulați fișiere video fără întreruperi.

Telefoane ieftine și bune Allview

3. Un telefon care are un preț excelent este telefonul mobil Allview P6 Lite Dual Sim, care costă 299 de lei.

Display-ul IPS de 5 inchi este perfect pentru a admira fotografii sau a vă delecta cu videoclipurile preferate. Veți descoperi imagini în culori naturale, la o rezoluție de 854*480px. Degetele vor fi încântate de senzația pe care o oferă curbura fină a ecranului cu sticlă 2.5D. Designul compact și dimensiunile sale potrivite pentru utilizarea cu o singură mână înlesnesc folosirea dispozitivului.

P6 Lite este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 1,3 GHz și memorie RAM de 1GB. Rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop, asigurând o experiență plăcută de utilizare. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB în regim single SIM.

Camera principală are 8 MP. Aplicația camerei oferă funcții inedite, adaptabile condițiilor de fotografiere.

Telefoane ieftine și bune Huawei

4. Și telefonul Huawei Y6 2017 4G are un preț foarte bun: 579 de lei.

Echipat cu o baterie polimerică de mare densitate, de 3000mAh, telefonul Y6 2017 HUAWEI poate funcționa o zi și jumătate cu o singură încărcare. Chiar și după 800 de încărcări, capacitatea de retenție a bateriei rămâne de peste 80%. Prin urmare, aveți de ce să vă îngrijorați că trebuie să o înlocuiți vreodată, pe întreaga durată de viață a telefonului. Iar tehnologia de economisire inteligentă a bateriei vă oferă o experiență și mai îndelungată de utilizare a smartphon-ului.

Camera de 8 MP a modelului HUAWEI Y6 2017 are o diafragmă F2.0 cu dual flash, care echilibrează luminozitatea fotografiilor, astfel încât marginile pozelor sunt mai luminoase și mai în ton cu restul imaginilor. Noaptea, dual flash-ul camerei din spate oferă o iluminare și mai bună și poate fi folosit pe post de lanternă. Iar camera frontală de 5MP, cu iluminare blândă și un unghi de 84°, vă ajută să faceți selfie-uri care vă pun în valoare cu adevărat.

Telefoane ieftine și bune de vânzare

Displayul HD de 5 inchi al dispozitivului HUAWEI Y6 2017 vă arată lumea în culori și imagini uimitor de vii. Cu o grosime de numai 8.45 mm, designul ușor curbat și corpul distinct și texturat, telefonul este plăcut la atingere și ușor de apucat. Fiecare detaliu al designului a fost proiectat cu atenție, astfel încât spatele carcasei să se termine cu o amprentă unică de CD în jurul lentilei de la camera foto și în jurul CNC-ului (Computer Numeric Control) de la baza telefonului.

Procesorul Corex – A53 al dispozitivului HUAWEI Y6 2017 vă permite să lucrați, să faceți streaming și să vă jucați. Atingând viteze de până la 1.4GHz pe fiecare core, procesorul de mare viteză și cei 2 GB RAM oferă o cale rapidă și ușoară spre orice preferințe. Cu 16 GB de stocare și posibilitatea de extindere cu un card SD de alți 128GB, aveți libertatea de a vă salva toate melodiile preferate și aplicații pentru nenumarate ore de distracție continuă.

Telefoane ieftine și bune Nokia

5. Și telefoanele Nokia au prețuri bune. De pildă, telefonul mobil Nokia 3, cu o capacitate de stocare de 16 GB, costă 649 de lei.

Nokia 3 are caracteristicile de top ale designului Nokia tradițional: carcasă spate frumos construită și sculptată din policarbonat, cu cadrul de aluminiu turnat cu precizie solid, detalii atent finisate și performanță optimizată pentru utilizarea zilnică.

Telefoane ieftine și bune cu Android

Ecranul sculptat de 5 de inchi din sticla Corning Gorilla și cadrul integral din aluminiu turnat cu precizie asigură protecție acolo unde este nevoie. Timp de decenii, telefoanele Nokia au beneficiat de un design frumos și de o calitate excelentă. Acest telefon nu este diferit: este construit cu materiale durabile și frumoase, oferind o senzație excelentă la atingere și un echilibru ideal între performanță și autonomie.

Dispune de o cameră foto cu autofocus de 8 MP atât pe față, cât și pe spate. Și puteți să salvați și să distribuiți cu ușurință toate fotografiile utilizând Google Foto.