Taximetristul care a pus pariu cu Dragnea a plecat din țară

bogdan lungul sua
Foto: Facebook

Taximetristul Bogdan Lungu din Galați, cel care a pus un pariu cu Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare Facebook, a plecat din țară, așa cum a promis.

El a publicat pe Facebook o fotografie în care stă în fața Empire State Building din New York, cu steagul României ridicat deasupra capului.

„Așa cum am spus…am plecat! Mândru că sunt Român!”, a scris el. Întrebat de cunoscuții săi cum a reușit să ia viza de SUA atât de repede, Bogdan Lungu a explicat că avea viza de anul trecut.

Unul dintre ei a vrut să pună un pariu cu el pe o navetă de bere că se va întoarce anul viitor în vară în România, însă Bogdan Lungu i-a spus că acest lucru nu se va întâmpla.

Taximetristul Bogdan Lungu din Galați a devenit cunoscut în spațiul public după ce a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Bogdan Lungu i-a spus lui Dragnea că nu crede că el își scrie singur mesajele de pe pagina sa de Facebook, iar liderul social-democraților i-a răspuns printr-un selfie.

Deoarece a pierdut pariul, Bogdan Lungu a venit la București, a cumpărat o navetă de bere și a mers la sediul PSD, unde Liviu Dragnea i-a hrănit pe cei prezenți cu mici, pâine și muștar.

Taximetristul a discutat mai mult timp cu Liviu Dragnea și i-a pus multe întrebări dificile. La final, omul a declarat că Liviu Dragnea știe să vorbească, însă nu l-a convins cu nimic, așa că el va emigra din România.

bogdan lungul sua
Foto: Facebook

„Cam ce a declarat la televizor, asta mi-a spus și mie. Dacă la televizor m-am simțit păcălit, acuma la fel m-am simțit. Păcălit…în sensul că mi-ai spus aceleași lucruri. Când? Când? Că ai răbdare. Știe să vorbească și dacă îți pierzi firul la gândurile tale, te duce pe calea lui. Ei, eu sunt altfel. De autostrăzi l-am întrebat: băi fraților, în 28 de ani s-au făcut 100 de kilometri. Dacă mă apucam cu roaba și cu încă vreo 5 prieteni făceam mai mult, las-o…”, a declarat Bogdan Lungu pentru recorder.ro.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.