Tarzan și Albă ca Zăpada dansează la Disneyland pe muzica românului Vasile

Albă ca Zăpada
Albă ca Zăpada

Poveștile Tarzan, Albă ca Zăpada, Mulan sau Frumoasa și Bestia sunt aduse la viață pe scena din Disneyland Paris pe muzica timișoreanului Vasile Șirli. De mai bine de 20 de ani e directorul muzical al celebrului parc de distracții din Paris și s-a ocupat de toate show-urile în care apar cele mai celebre personaje Disney, potrivit Digi 24.

„Știam filmele Disney, iar despre parcurile de distracții nu știam absolut nimic și atunci am fost trimis în Florida unde am fost impresioant de ce am văzut”, a declarat Vasile Șirli, potrivit digi24.ro.

A lucrat și cu celebrul Phil Collins. „Producătorii au dorit să facă un spectacol pe viu care să fie un rezumat al filmului în 25-30 de minute, cu acrobații, cu personaje, cu tot ce înseamnă povestea lui Tarzan.

Și pentru prima oară în istoria Disney-ului am primit benzile originale Phil Collins a venit în repetate rânduri să vadă spectacolul și chiar mi-a cerut ceopii după această versiune ca să o arate pe Broadway, când s-a făcut versiunea Broadway”, a mai povestit Vasile Șirli.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.