TAROM face angajări: lista posturilor libere. Ce salarii se câștigă, de la pilot la simplu angajat

tarom locuri de muncă
Echipaj TAROM. Foto: Facebook (TAROM)

Compania TAROM face angajări în această perioadă, pe poziții foarte diverse. TAROM are posturi libere inclusiv pentru piloți.

Posturile libere sunt următoarele:

– tehnician aeronave
– planificator
– dispecer
– șef serviciu ITC
– pilot comandant ATR
– copilot ATR
– director tehnic
– specialist dezvoltare organizațională
– copilot
– tehnician aeronave Iași
– inginer departament siguranță zbor calitate

Care doresc să aplice pentru un post în cadrul companiei TAROM pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail [email protected]

Pottrivit surselor citate de „Ziarul financiar”, un pilot comandant câștiga în septembrie 2014 un salariu lunar net de 3.800 – 4.000 de euro pe lună. La această sumă se adaugau câte 90 de euro pentru o cursă externă.

Iar însoţitorii de bord de la TAROM aveau la acea dată un salariu de 1.600 de lei net pe cartea de muncă, la care se adăugau diurnele externe – 600 de euro net lunar.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la TAROM, un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un team leader angajat full time în Otopeni, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.800 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here