Unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din lume angajează în România. Ce se oferă

taco bell
Foto: Mike Mozart (Flickr)

Taco Bell, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din lume, cu sediul central în SUA, a deschis în această toamnă un prim restaurant în România, în mallul Băneasa Shopping City.

Taco Bell angajează 30 de casieri și de bucătari.

Iată câteva dintre cerințe:

– asigură o servire excepțională a clienților și îi fac să se simtă ca acasă
– gătesc cu la fel de multă pasiune ca și cum ar găti pentru prietenii lor
– lucrează bine în echipă
– inspiră energie pozitivă

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Taco Bell oferă:

– tichete de masă
– program de lucru variat: full time – 8 ore, part time – 4 sau 6 ore, weekend
– mjorări salariale în funcție de perioada petrecută la Taco Bell (1 an, 2 ani etc)
– traininguri constante pentru dezvoltare profesională
– prime de Crăciun și de Paști

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

În restaurantele Taco Bell se servesc în special preparate de inspirație mexicană, precum taco, burrito, quesadilla sau nachos. Taco Bell este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast food din lume și are sediul central în Irvine, California.

Lanțul servește peste două miliarde de clienți în fiecare an și deține 7.000 de restaurante.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante în 25 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.

În acest moment, compania are 175.000 de angajați la nivel mondial.

Compania și francizele sale generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari la nivel mondial. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.