Surpriza lăsată unei chelnerițe în nota de plată

breanne snow
Breanne Snow și bacșișul primit. Foto: Instagram (Daily Mail)

O chelneriţă din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client darnic i-a oferit un bacşis de 3.000 de dolari, la o notă de 650 de dolari, scrie gandul.info.

Breanne Snow, o chelneriţă din Bourbon House, Salt Lake City, Utah, a primit bacşişul uriaş după ce a servit la masa a 15 oameni, care au avut o notă de plată de 650 dolari, potrivit Daily Mail.

Snow a declarat că are două joburi şi lucrează deseori noaptea şi în weekend-uri. Chiar dacă atât ea, cât și prietenul său, muncesc 60 de ore pe săptămână fiecare, cei doi nu reuşesc să ducă un trai decent.

Când a luat nota de plată şi a văzut suma uriașă rămasă bacşiş, chelnerița a izbucnit în larcimi. Tânăra a povestit că ar fi putut să piardă bacşişul deoarece, în acea zi, a dorit să plece mai devreme acasă.

Potrivit presei, binefăcătorul ar fi un fost director executiv al gigantului de plăţi online PayPal, Jack Selby, care are o avere netă de 50 milioane de dolari. Acesta este un mare fan al sportului, în special al fotbalului american, iar în noaptea respectivă în oraş s-a desfăşurat un meci important.

bacsis
Foto: Daily Mail

reduceri emag
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Unul dintre cele mai frumoase sate din România poate fi admirat acum de la înălțime
Profesor universitar doctor cu greșeli de neiertat la ortografie: „cativa fulgi Ne umezesc obraji !”
Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 900 de lei mai mici
Locuri de muncă la Orange, Vodafone, Telekom, RCS&RDS. Lista joburilor scoase la concurs

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.