Spectacol stradal inedit, cu o bătrânică în prim-plan

Spectacol stradal inedit Foto: Captură YouTube

Artiștii stradali foarte talentați reușesc întotdeauna să îi oprească pe oamenii grăbiți și să îi facă să uite pentru câteva minute de griji și de probleme, iar o bătrânică s-a alăturat unui asemenea spectacol inedit.

În timp ce un tânăr susținea un spectacol într-o piață din Bruxelles, o bătrânică și câinele ei s-au oprit în centrul străzii și i-a uimit pe toți cei care asistau la concertul de beatbox.

Aceasta a început să se miște energic și să se bucure de muzica pe care tânărul o face. Dacă până la apariția bătrânei doar câțiva trecători s-au oprit ca să îl vadă pe artist, lumea a început să aplaude și să o încurajeze pentru gestul său curajos.

Femeia chiar se așază pe asfalt și continue să se miște energic, iar cățelul său se uită destul de mirat la stăpâna sa.

La finalul spectacolului, femeia se ridică și pleacă liniștită, în aplauzele spectatorilor și își continuă plimbarea.

Filmulețul a strâns în doar câteva zile aproape cinci milioane de vizualizări pe YouTube, iar oamenii au apreciat dezinvoltura și spiritul tânăr pe care femeia le-a demonstrat atât de ușor în fața unor necunoscuți.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Campioni la mărinimie. Oamenii care trudesc pentru a salva satele României

Laptele praf pentru bebeluși, o bombă cu efect întârziat. Câte românce mai alăptează

Dictatorul secolului XXI. Gurbanguly Berdymukhamedov galopează spre nemurire în Turkmenistan

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.