Sorin Grindeanu, la restaurant când oamenii protestau în fața Guvernului

sorin grindeanu
Stânga: Premierul Sorin Grindeanu în restaurantul din Herăstrău, dreapta: Ionel Arsene și Petrică Hogea. Foto: cancan.ro

Sâmbătă seara, în timp ce mii de oameni protestau în fața Guvernului României, premierul Sorin Grindeanu se afla la unul dintre cele mai scumpe restaurante din București, unde a petrecut până noaptea târziu. 

Premierul Sorin Grindeanu a fost surprins de fotoreporterii publicației tabloide cancan.ro în timp ce se afla la masă într-un restaurant luxos din Herăstrău alături de omul de afaceri brașovean Petrică Hogea, de Ionel Arsene, actualul președinte al Consiliului Județean Neamț, dar și de alte persoane.

Potrivit publicației online, omul de afaceri Petrică Hogea este cel care i-a plătit cina premierului Sorin Grindeanu: „Masa s-a finalizat în jurul orei 2.15, când Petrică Hogea a chemat un ospătar la masă, căruia i-a făcut semn discret să-i aducă nota. Potrivit reporterului cancan.ro aflat la masa de lângă premier, nota ar putea fi aproximată la peste 3.000-3.500 RON (7 persoane X 400-500 RON de persoană)”.

Cancan.ro mai scrie că s-au comandat numai feluri scumpe de mâncare și de băutură, printre care fructe de mare, pește sălbatic la grătar sau în crustă de sare, la cuptor, creveți de Sicilia, carpaccio de spigola cu trufe sau tartar de ton cu somon.

sorin grindeanu
Foto: cancan.ro

Într-un drept la replică pentru publicația cancan.ro, Petrică Hogea menționează că, de fapt, fiecare participant și-a achitat consumația, iar nota de plata s-a ridicat la maximum 1.500-1.700 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.