SONDAJ. Credeţi că va fi arestată Elena Udrea?

Fostul ministru Elena Udrea, acuzată de Direcţia Naţională Anticorupţie de spălare de bani şi trafic de influenţă, va fi dusă miercuri seară în instanţă, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.

Udrea a fost audiată de DNA timp de nouă ore, în ziua de 10 februarie. După această audiere, Elena Udrea a părăsit încătuşată sediul Direcţiei, fiind reţinută pentru 24 de ore.

Curios este că, la coborârea din maşina care a purtat-o de la DNA în arestul Poliţiei Capitalei, Elena Udrea nu mai purta cătuşele, detaliu investigat acum de oamenii legii.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului mai este anchetată şi într-un alt dosar, „Gala Bute”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat miercuri, 11 februarie, că este convins că Udrea îşi va dovedi nevinovăţie în instanţă. Vă  invităm să vă exprimaţi opinia cu privire la decizia în cazul fostului ministru, în sondajul de mai jos:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.