Softul care te ajută să-ți faci mobilă singur, fără șuruburi, cuie sau adeziv

Captură Youtube

Cei care sunt îndemânatici și cărora le place să meșterească diverse lucruri s-ar putea folosi de un soft cu ajutorul căruia să poată realiza mici piese de mobilier.

Un grup de cercetători de la Universitatea Nanyang Technological a creat un soft care te ajută să-ți construiești piesa de mobilier astfel încât să nu fie nevoie de adezivi, cuie, holzșuruburi și diverse alte tipuri de prindere suplimentare.

Mai exact, după ce introduci în soft toate datele despre corpul de mobilier, după procesare, vei primi date despre fiecare piesă în parte – la ce dimensiuni să le tai, care sunt lăcașurile și cum să le ansamblezi astfel încât să nu fie nevoie de alte accesorii de prindere.

Softul a fost lansat la Siggraph 2015, o conferință internațională din Los Angeles, SUA, și se adresează pasionaților de grafică, softuri și diverse tehnici interactive pentru acest domeniu.

Mai multe detalii despre soft puteți vedea în acest clip:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.