Șoferul român care conduce fără permis de aproape 40 de ani: Sunt prea bun!

    Un șofer cu permisul anulat în urmă cu 39 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe DN73, în localitatea Mărăcineni, din Argeș.

    „La data de 28 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Mihaești, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 75 km/h”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, citat de agerpres.ro.

    Potrivit Știrile Pro TV, Gheorghe Ungureanu abia împlinise 24 de ani în 1976, când milițienii de atunci l-au prins băut la volan. Agenții i-au suspendat carnetul de conducere. Cu toate acestea, el a continuat să conducă.

    Și pentru că nu a mai fost la Milițe să-și ia permisul de conducere, i-a fost anulat. În ultima perioadă a lucrat în Franța chiar ca șofer și i-a păcălit pe toți, inclusiv autoritățile, că și-a pierdut documentele.

    Până să-l prindă polițiștii, nimeni nu a crezut că nu are permis de conducere. „Cum să nu aibă permis? Că ne ajută cu mașina, facem curse… Du-te, domnule… Cum să nu aibă permis? Are!” a declarat o vecină a șoferului care a condus 39 de ani fără permis, pentru Știrile Pro TV.

    Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere fără permis și poate primi până la 3 ani de închisoare.

    reduceri emag

    Recomandările editorilor GreatNews:

    6 zile de reduceri mari la eMAG. Cele mai bune oferte ale verii
    Reduceri eMAG MacBook. Cele mai bune oferte
    Locuri de muncă pentru șoferi români în străinătate

     

     

    Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.