Un șofer gonea cu 130 km/h pe contrasens pe autostradă | VIDEO

șofer pe contrasens
Foto: Captură YouTube

Un şofer a condus cu 130 de kilometri pe oră pe contrasens pe Autostrada Soarelui, relatează postul de televiziune Digi24.

Imaginile au fost surprinse de un telespectator Digi24, în dreptul kilometrului 210 de pe Autostrada Soarelui.

Potrivit celui care a surprins imaginile, şoferul în cauză rula cu viteză mare pe contrasens, pe banda de urgenţă, deşi veneau maşini din faţă.

Nu este pentru prima dată când un șofer român este surprins în timp ce conduce pe contrasens. Din păcate, astfel de cazuri sunt foarte întâlnite pe drumurile din România.

Luna trecută, un șofer din județul Constanța a mers pe contrasens, iar la un moment dat nu a mai putut controla mașina și a ieșit de pe șosea.

Bărbatul respectiv avea permisul suspendat pentru că în trecut mai fusese prins în timp ce conducea drogat. În maşina lui a fost găsită și o armă cu aer comprimat.

Tot în octombrie 2017, un șofer a pătruns pe autostrada A1 pe contrasens cu intenția de a se deplasa spre Arad de la Timișoara, iar după ce a parcurs câțiva kilometri a intrat în coliziune frontală cu un microbuz marca Iveco, înmatriculat la București. Tamponarea s-a produs la kilometrul 512, a relatat la acea dată hunedoaralibera.ro.

Bărbatul de 69 ani, din comuna Tulca, județul Bihor, circula pentru prima dată pe autostradă și nu a înțeles indicatoarele de circulație.

În luna septembrie, un alt șofer a condus pe contrasens 3 kilometri, în Brăila.

În martie 2017, un șofer cu o mașină înmatriculată în județul Botoșani a condus pe contrasens pe autostrada A1, pe tronsonul dintre Sibiu și Deva. Din cauza mașinii intrate pe contrasens, multe autoturisme au frânat și au ajuns pe prima bandă de circulație. Chiar și un camion s-a retras pe banda de urgență.

Imaginile au fost suprinse de un alt șofer care avea instalată o cameră de filmat pe bordul mașinii.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.