Site-ul pe care poți vedea sute de filme rare

Scurtmetraje și lungmetraje regizate de regizori celebri, precum George Lucas, Christopher Nolan, David Lynch, Tim Burton, Jean Cocteau, Andy Warhol, Salvador Dali şi Charlie Chaplin, Andrei Tarkovski, David Cronenberg, Sofia Coppola sau Wes Anderson pot fi vizionate online, gratuit, pe site-ul OpenCulture.com.

Pe același site puteți găsi și numeroase documentare, animații și filme mute. Aceasta este o platformă online prin care se dorește promovarea culturii și a educației în mediul virtual.

Tot aici mai puteți găsi peste 1.100 de diverse cursuri online sau în jur de 2.000 de audio book-uri, eBook-uri și diverse alte tipuri de scrieri. De exemplu, cursurile cuprind o vastă arie de discipline, de la astronomie, IT și inginerie, până la istorie, biologie și științe politice.

Cel care se ocupă de selecția materialelor este Dan Colman, care are o vastă experiență în acest domeniu, lucrând pentru platforme online asemănătoare dezvoltate de universități prestifioase, precum Stanford, Oxford sau Yale. La proiect sunt înscriși oameni cu experiență în film, jurnalism, scriitori și numeroși profesori.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O dramă dintr-un milion. „Femeia trebuie să țină casa, chiar dacă îți dă o palmă”
Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015
Peștera secretă din Munții Pădurea Craiului

output_Odsky7