Singurul lanț de cinematografe 100% românesc a deschis un nou cineplex

Începând cu 15 decembrie, în mall-ul Liberty Center din Sectorul 5, HAPPYCINEMA deschide un nou cineplex. Iubitorii de film au la dispoziție 1.150 de locuri în șapte săli și o experiență cinematografică la prețuri între 11 și 25 de lei.

În urmă cu o lună, singurul lanț de cinematografe 100% românesc, HAPPYCINEMA, a preluat multiplexul din incinta Liberty Center și a investit 250.000 de euro în remodelarea și dotarea lui cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație.

O mare parte din această sumă a fost utilizată pentru retehnologizare – investiții în noul sistem de polarizare 3D și în ecranele silver. Totodată, datorită noului cineplex, au fost create 25 de noi locuri de muncă.

În prima parte a anului viitor, foaierul își va extinde suprafața cu 300 de metri pătrați, în acea zonă fiind amenajat un loc de joacă pentru copii.

Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului autohton la o experiență cinematografică de calitate, transmit reprezentanții lanțului de cinematografe.

Lanțul de cinematografe urmează să se extindă la nivel național, pentru 2017 având planificate deschiderea de cineplexuri și în alte orașe ale țării.