Simona Halep poate fi jucătoarea lunii octombrie. O poți vota aici

Simona Halep a încheiat anul cu o evoluție excelentă, la Turneul Campioanelor, unde a ajuns – la debut – până în finală. Românca este una dintre cele trei jucătoare propuse pentru titlul de jucătoarea lunii octombrie.

O puteți vota pe Simona Halep aici.

Simona Halep (23 de ani) a încheiat sezonul pe locul 3 în clasamentul WTA, fiind prima jucătoare din România care reușește să termine anul pe podiumul mondial.

Constănțeanca a fost aproape de o mare surpriză la Turneul Campioanelor din Singapore, unde a ajuns până în finală, după ce a spulberat-o în grupe pe americanca Serena Williams. Liderul autoritar al tenisului feminin s-a revanșat, însă, în ultimul act, duel pe care l-a câștigat clar.

Puternica sportivă din SUA a încheiat sezonul cu șapte trofee cucerite și va fi desemnată jucătoarea anului.

Chiar și așa, Simona a jucat foarte bine la super-competiția din Singapore, fiind propusă de WTA pe lista scurtă a celor mai bune jucătoare din luna octombrie. În cursă mai sunt și Serena Williams (33 de ani), care a mai câștigat de trei ori în acest an distincția lunară (n.r. – martie, iulie și august) și Andrea Petkovic (27 de ani, locul 14 mondial). Nemțoaica s-a impus în turneul de final de an de la Sofia, care fusese câștigat în urmă cu un an de Simona Halep.

O puteți vota pe Simona Halep drept jucătoarea lunii octombrie accesând acest link.

Urnele se vor închide în România vineri, la ora 6.00 dimineața, iar rezultatele vor fi făcute publice în seara aceleiași zile.

Jucătoarea din Constanța a avut un sezon excelent în acest an, însă nu a fost desemnată niciodată jucătoarea lunii de către WTA. Simona Halep a câștigat două titluri în 2014 și a jucat alte trei finale, printre care și una de Grand Slam, la Roland Garros.

Jucătoarele lunii în 2014

Ianuarie – Li Na
Februarie – Venus Williams
Martie – Serena Williams
Aprilie – Maria Sharapova
Mai – Maria Sharapova
Iunie – Petra Kvitova
Iulie – Serena Williams
August – Serena Williams
Septembrie – Maria Sharapova
Octombrie – ?