Se reunește ABBA: Primele melodii noi după 35 de ani

ABBA. Foto: Wikimedia Commons

Celebra formație suedeză a anunțat că va realiza un turneu și va lansa două melodii noi. Este pentru prima oară când ABBA va produce muzică nouă în ultimii 35 de ani.

Vestea a fost anunțată pe contul de Instagram al trupei: ”Faptul că am hotărât să mergem în turneu a avut o consecință neașteptată. Toți patru am simțit că, după 35 de ani, ar fi amuzant să ne unim din nou forțele în studioul de înregistrări. Așa că am făcut-o. A fost ca și cum timpul ar fi stat pe loc, o experiență foarte fericită”.

Două noi cântece au fost deja înregistrate de celebra formație ABBA, iar unul dintre ele va fi difuzat în decembrie.

”Noi avem o vârstă, însă cântecele sunt noi”, au mai scris cei patru componenți ai trupei, Agnetha, Benny, Bjorn și Anni-Frid.

Grupul a anunțat, de curând, că va susține concerte virtuale, sub numele ”Abbatars”, membrii trupei urmând să fie reprezentați sub forma unor holograme, începând cu anul viitor sau în 2020.

”Ne-au fotografiat din toate unghiurile posibile, ne-au pus să facem fel de fel de grimase în fața camerelor, ne-au pictat puncte pe fețe, ne-au măsurat capetele”, a povestit Bjorn Ulvaeus, care a ajuns la vârsta de 72 de ani.

”Craniul nu se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, chiar dacă restul corpului se duce de râpă”, a mai spus Bjorn.

ABBA a vândut peste 400 de milioane de albume în toată lumea, însă nu au mai susținut niciun concert din 1986, cu excepția unei scurte apariții la o petrecere privată, în 2016.

Trupa s-a despărțit în 1982, după ce a dominat scena disco vreme îndelungată, cu hituri precum Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia sau Super Trouper.

DISTRIBUIȚI
Sorin Breazu
Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.