Se fac angajări la Poliția de Frontieră

FOTO: Poliția de Frontieră Română/contul de Facebook
FOTO: Poliția de Frontieră Română/contul de Facebook

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a scos la concurs aproape 760 de posturi. Dintre acestea, 604 posturi vor fi de agenți operativi, care vor avea ca sarcini supravegherea și controlul la graniță, combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontalieră.

Alte 78 de posturi vor fi în domenii precum cel financiar, comunicații, logistică, tehnic sau administrativ.

Înscrierea se va face până pe 4 octombrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Concursul va fi susținut de cei care vor trece de probele eliminatorii: testatarea psihologică, vizita medicală și evaluarea performanței fizice.

Testul va fi de tip grilă, iar întrebările vor fi elaborate de o comisie constituită din experți ai Poliției de Frontieră.

Potrivit News.ro, este a doua sesiune de angajări din sursă externă (n.r. cei care nu au absolvit studii de profil) organizată de Ministrul Afacerilor Interne.

În luna martie au fost încadrați aproape 3.000 de subofițeri. De asemenea, la unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne au fost suplimentate locurile cu 674 față de 2015, an în care au fost admiși 1.676 de candidați.

TEST dat la admiterea la Poliție. 10 întrebări rapide

https://greatnews.ro/test-de-cultura-generala-dat-la-admiterea-la-sri-10-intrebari-rapide/