Se caută un pedofil. Toate imaginile cu bărbatul căutat. Sunați imediat la 112 dacă îl recunoașteți

Sute de polițiști îl caută și în acest moment pe un bărbat care a sărutat și a pipăit doi copii în liftul unui bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei.

”Mulţumim tuturor cetăţenilor pentru informaţiile transmise şi vă asigurăm că acestea sunt verificate de colegii noştri”, este mesajul transis de Poliţia Română. Totuși, bărbatul nu a fost încă prins, iar orice detaliu suplimentar este de mare ajutor.

Operațiunea de căutare vine după ce, vineri, doi copii în vârstă de cinci și nouă ani, frate și soră, au fost agresați în liftul unui bloc, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din ascensor.

Imaginile îl surprind pe bărbat în timp ce sărută și pipăie copiii și arată că acesta i-a păcălit pe minori să coboare, timp de câteva minute, la etajul 8 al blocului. Copiii, care se întorceau după o vizită într-un bloc vecin, aflat la mică distanță, sunt lăsați apoi să coboare la etajul 4. Imediat ce au ajuns acasă, copiii au povestit totul părinților, iar aceștia au depus o plângere la Secția 22.

Cei care recunosc bărbatul din seria de imagini de mai jos sunt rugați să contacteze de urgență Poliția la numărul unic de urgență 112.

Sursa imagini: digi24.ro, stiri.tvr.ro, Facebook

VIDEO:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.