Se caută însoțitori de zbor fără experiență. Prima de instalare este de 1.200 de euro

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Ryanair a scos la concurs mai multe posturi de însoțitori de zbor. Printre altele, candidatul ideal trebuie să „fie orientat puternic către clienți”, să fie „sociabil, flexibil și muncitor” și să aibă „prezență agreabilă”.

Datele la care se vor derula interviurile sunt: 27 ianuarie, 17 februarie şi 7 martie – Bucureşti; 15 februarie – Cluj Napoca. Mai multe detalii găsiți AICI. 

Se oferă un contract pe minimum 3 ani, după încheierea trainingului, și un pachet salarial „atractiv”. Printre altele, se oferă și o primă de angajare în valoare de 1.200 de euro.

Se lucrează 5 zile, iar 3 sunt libere. De asemenea, în anunț se precizează că nu este nevoie de experiență.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Ryanair și-a stabilit la începutul anului prima bază din România, la Timișoara, iar a doua bază este în București. La baza de la Bucureşti vor fi alocate trei avioane, vor fi efectuate 90 de zboruri săptămânate spre zece destinaţii. Baza din București va susţine 1.000 de locuri de muncă.

În ceea ce privește piața internă, de la sfârșitul lunii octombrie, Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucrești – Timișoara. De asemenea, reprezentanții companiei spun că analizează posibilitatea de a intra și pe alte rute interne.

La nivel internațional, Ryanair a comandat 183 de avioane Boeing 737-800, care sunt livrate în perioada 2014 – 2018, şi 200 de aeronave Boeing 737 Max 200s, pe care le vor primi între 2019 – 2023.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.