Se caută echipe pentru ferme de legume din Franța. Salariu net de 1500 de euro, cazare gratuită

O companie caută persoane cu bună rezistență la efort pentru a lucra în una dintre cele mai frumoase regiuni din Franța, Bretania.

Angajatorii sunt interesați de echipe de 4-5 persoane care doresc să muncească în agricultura franceză. Echipa are și un responsabil desemnat, care trebuie să aibă permis de conducere categoria B. Salariul brut este de 9,7 euro pe oră, cu un net de 7 euro/oră.

Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI (click pentru detalii).

Perioada pentru care se caută muncitori sezonieri este de aproximativ 5 săptămâni (iulie-august 2016), aceasta putând fi prelungită în funcție de randamentul echipei.

Astfel, în cazul unei impresii pozitive, puteți munci și toamna în fermele franceze și vă asigurați și o relație bună cu angajatorul pentru sezonul agricol următor.

Puteți afla mai multe detalii despre angajarea în Franța AICI (click pentru detalii).

Tot în această perioadă se fac angajări pentru cules căpșuni în Spania (informații și înscriere AICI) și în Italia, la cules, sortat și ambalat legume și fructe (toate detaliile AICI).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Se caută români care să lucreze pe șantiere din străinătate. Plata ajunge la 112 euro pe zi
Cum poți emigra, lucra sau studia, vara aceasta, în Australia
O mare companie caută șoferi. Salariul minim este de 1800 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.