Școala vedetelor de la Slobozia Bradului: Hagi și Andreea Marin sunt colegi cu Gândăcel

Nume cunoscute din România învață la aceeași școală dintr-o comună din Vrancea. Gheorghe Hagi, Andreea Marin sau Gigi Becali sunt colegi cu Napoleon, Maradona și Vandame la școala din Slobozia Bradului. De asemenea, tot aici învață și mai puțin cunoscuții Prințișor, Speranța, Minuna, Arabela, Secunda, Gândăcel sau Angelibos.

Gigi Becali este în clasa I, coleg cu Bercea și Napoleon, potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Vrancea.

„Am copii deosebiţi în clasă. Părinţii le-au ales aceste nume pe care le-au auzit la televizor sau s-au inspirat din unele filme. Napoleon şi Gigi Becali sunt adevărate personalităţi şi copii din clasă sunt foarte încântaţi când îi strigă. Ei sunt foarte mândri că poartă aceste nume care îi fac deosebiţi.

Domnişorul Gigi Becali nu a frecventat clasa pregătitoare anul trecut şi este puţin mai dificil să lucrăm cu el, pentru că are puţin din personalitatea domnului Gigi Becali… are o tonalitate ridicată, dar acum frecventează şcoala şi sperăm să îndrepte şi rezultatele la învăţătură.

Şi personalitatea se aseamănă cu a domnului Gigi Becali, este un pic gălăgios, dezordonat. Ceilalţi sunt foarte liniştiţi, învaţă, frecventează şcoala”, a declarat învățătoarea Roxana Vișan, pentru ziaruldevrancea.ro.

output_Hh9RjX

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.