Wizz Air anunță o schimbare majoră în politica de bagaje a companiei

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunțat că își schimbă politica privind bagajele de mână pe care pasagerii le pot lua gratuit în cabină.

Începând cu data de 29 octombrie 2017, pasagerii vor avea voie să ia gratuit cu ei în cabină bagaje de mână mai mari decât până acum.

Dacă până acum pasagerii puteau lua gratuit un bagaj de mână cu dimensiunile maxime de 42 x 32 x 25 cm, din 29 octombrie ei vor putea lua un bagaj mai mare (55 x 40 x 23 cm, maximum 10 kg) fără să plătească pentru el.

„Pentru zborurile de după 29 octombrie 2017, prețurile noastre pentru un bilet dus includ taxele de aeroport, taxele de administrare și alte costuri obligatorii și prețul pentru bagajul dumneavoastră de mână (55 x 40 x 23 cm, maximum 10 kg). Pentru fiecare bagaj de cală se vor percepe taxe suplimentare. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com, prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil sau prin intermediul Centrului telefonic”, se arată pe siteul companiei Wizz Air.

Wizz Air, companie low cost cu sediul central în Budapesta, Ungaria, zboară la ora actuală spre 142 de destinații din lume și deține o flotă de 83 de aeronave.

În prezent, compania deține mai multe baze operaționale în România, în orașele București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Craiova și Timișoara.

Compania a fost listată la Bursa de Valori din Londra și are peste 2.600 de angajați.

Politica bagajelor la Wizz Air înainte de 29 octombrie 2017:

wizz air bagaje de mână
Sursa: Wizz Air

După 29 octombrie 2017:

wizz air bagaje de mână
Sursa: Wizz Air

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.