Scandal în curtea Regelui Mihai: Fostul principe Nicolae a agresat fizic și verbal trei persoane

principele nicolae
Principele Nicolae. Foto: Pagina de Facebook Principele Nicolae al României

Fostul prinț Nicolae Medforth-Mills a fost în centrul unui incident la reședința Regelui Mihai, din Elveția, agresând trei persoane.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Majestății Sale Regele Mihai I, în seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Potrivit Casei Regale, care a înaintat deja o plângere la poliția elvețiană, fostul principe Nicolae a agresat fizic și verbal trei persoane, una dintre ele fiind rănită. La incident au fost prezente și trei infirmiere, care nu au putut să își facă la timp datoria.

Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

Starea de sănătate a Regelui Mihai (96 de ani) s-a agravat, potrivit unui comunicat făcut de Casa Regală în urmă cu câteva zile.

”Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale”, a anunțat Casa Regală în urmă cu puțin timp.

În ceea ce îl privește pe Nicolae Medforth-Mills (32 de ani), acestuia i-a fost titlul de principe în urmă cu doi ani de zile, după ce a refuzat să recunoască un fiu pe care l-ar avea cu Nicoleta Cîrjan, fosta sa prietenă.

”Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât. Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată. Bineînţeles că vreau să-i zic La mulţi ani şi la toată lumea care poartă numele Mihai, la mulţi ani vă doresc, multă sănătate şi numai bine. Şi aş dori să zic la fel bunicului meu, fata în faţă”, a precizat fostul principe pentru Pro TV.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.