Scad prețurile pe litoral. O zi de cazare costă cât o șaorma și o bere

FOTO: Ionuț Fantaziu
FOTO: Ionuț Fantaziu

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a anunțat că începe programul „Litoralul pentru Toți”, care va fi în perioada 31 august – 11 octombrie. Tarifele vor scădea considerabil pentru toate hotelurile cuprinse în acest program și vor fi cuprinse între 159 de lei și 605 lei.

„Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ANAT.

De exemplu, la un hotel de 3 stele, un sejur „all inclusive” de cinci nopți costă 765 lei de persoană. De asemenea, la un hotel de 5 stele, sejurul va fi 985 de lei de persoană.

În sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele pentru un sejur de șase nopți sunt de aproximativ 160 de lei la hoteluri de o stea, fără mic dejun inclus. La hotelurile de 5 stele costă 469 de lei, cu mic dejun inclus.

În zona Mamaia – Eforie, prețurile pleacă de la 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea și ajung la 605 de lei la hoteluri de 5 stele.

Programul a fost lansat de ANAT, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD).

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.