Șansă rară pentru șoferi. Locuri de muncă în SUA și Canada, interviul are loc la București

Un angajator caută șoferi români pentru a lucra pe un vehicul articulat în Canada și Statele Unite, două dintre cele mai dezvoltate țări ale lumii.

Interviurile au loc la București, în datele de 27 și 28 mai. Puteți afla toate cerințele pentru acest loc de muncă AICI.

Șoferii vor conduce vehiculele pe distanțe mari, în misiuni de 2-3 săptămâni. Este un loc de muncă la care prioritate au șoferii experimentați, cu minimum 5 ani experiență pe camioane semi-remorcă.

Vă puteți înscrie la interviul de angajare AICI.

În această perioadă, șoferii pot candida și la locurile de muncă scoase la concurs de o companie de transport din România, care caută șoferi pentru rute din nordul Europei.

Se lucrează pe camioane noi, Euro 6, cu o vechime de maximum un an. Puteți afla mai multe despre această ofertă de muncă AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cât câștigă o bonă în Marea Britanie

Locuri de muncă în depozite. 120 de euro pe zi, comision 0, se acceptă și cupluri

2 COMENTARII

  1. Dacă salariu este de 1500 de euro cum scrie în anunț este o mare mizerie .Este inadmisibil .Nici munca necalificată nu este plătită atît de prost,numai cîtă răspundere ai ,nu am cuvinte să descriu ce ar păți dacă ar încerca să facă asta cu cetățeni de-ai lor.

  2. sunteti nebunii care mergeti pe banii astia de mizerie..mai scrie si ca este o sansa unica ceva de nedescris bataie de joc..avem salariile acestea ai in Romani baaaaa nu avem nevoie de banii vostrii de cccccc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here