Samsung Galaxy S8 preț. Cum arată și cât va costa noul telefon

Samsung Galaxy S8 pret
Samsung Galaxy S8 pret

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe. Vor fi două modele: S8 și S8 Plus. Evenimentul va avea loc la Londra, începând cu ora 18:00 și cel mai probabil vor fi date publicității și date legate de Samsung Galaxy S8 preț.

Potrivit celor mai recente informații, Galaxy S8 va avea un display de 5,8 inci iar Galaxy S8 Plus 6,2 inci. De asemenea, va dispărea butonul „Home”, iar ecranul curbat, de tip OLED, va fi prezent pe ambele modele.

Pe lângă design și specificații tehnice, foarte mulți au căutat Samsung Galaxy S8 preț înainte de lansarea noilor smartphone-uri de top ale coreenilor.

Iar primele informații legate de Samsung Galaxy S8 preț au fost prezentate de jurnalistul Evan Blass, care, de obicei, dezvăluie informații din interiorul companiilor care produc smartphone-uri.

În ceea ce privește Samsung Galaxy S8 preț, se pare că varianta simplă va ajunge în Europa la aproximativ 800 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma să coste aproape 900 de euro.

Samsung Galaxy S8 preț. Ce accesorii vor fi

Se așteaptă ca noul Samsung Galaxy S8 să fie cu adevărat în topul celor mai performante telefoane din lume, mai ales după ce imaginea companiei coreene a avut de suferit, în urma scandalului Galaxy Note 7, retras de pe piață din cauza unor probleme tehnice.

Cei care sunt interesați de Samsung Galaxy S8 preț trebuie să știe că vor trebuie să strângă bani în plus și pentru mai multe accesorii, care, potrivit reprezentanților companiei coreene, „vor aduce un plus de funcționalitate”.

Noul smartphone Samsung va avea o stație de încărcare wireless care va costa în jur de 150 de euro, o cască de realitate virtuală GearVR, la aproximativ 130 de euro, și o cameră panoramică Gear 360 care va costa în jur de 229 de euro.

De asemenea, Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în trei versiuni de culoare: Black Sky, Orchid Grey și Arctic Silver. Lansarea telefonului va fi pe 29 martie, iar în magazine ar urma să apară spre sfârșitul lunii aprilie -începutul lui mai.

Samsung Galaxy S8 preț și specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, se pare că noul smartphone va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 835. De asemenea, se zvonește că va fi primul telefon cu o memorie RAM de 8GB. Capacitatea de stocare ar putea fi de minim 64 GB, iar bateria de 4.200 mAh.

Display-ul ar putea fi 4K, cu o diagonală de 5,2 inci. Se vorbește că va fi o cameră principală de 30 de megapixeli și o cameră secundară, pentru convorbiri video și selfie de 9 megapixeli.

Potrivit presei de specialitate de peste Ocean, noul smartphone de la Samsung va avea, pe lângă senzorul de amprentă și un scanner de iris, care va ajuta la securizarea telefonului.

Cu noul smartphone Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat și asistentul virtual Bixby, un concurent pentru Siri, de pe iPhone. Acest nou soft va înlocui S-Voice, asistentul virtual de pe dispozitivele Samsung destul de puțin folosit, dacă ar fi să-l comparăm cu Siri.

Acest asistent virtual ar putea ajuta, pentru început, în utilizarea telefonului. E posibil ca Bixby să fie instalat și pe alte dispozitive electronice, precum electrocasnice sau accesorii de fitness.