Samsung Galaxy S6 în România. eMAG anunță precomenzi

Reduceri eMAG la telefoane Samsung
Reduceri eMAG la telefoane Samsung

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge urmează să apară și în România în următoarea perioadă. Cel mai mare magazin online, eMAG, anunță că perioada de precomenzi începe din data de 18 martie. Mai multe detalii legate de comenzi pentru Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge în România găsiți AICI.

Deocamdată nu sunt detalii exacte și nimeni nu a confirmat ce preț va avea Samsung Galaxy S6 în România.

Samsung a primit peste 20 de milioane de comenzi pentru smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge în doar o săptămână de la lansarea de la Mobile World Congress 2015. 15 milioane au fost pentru S6 și 5 milioane pentru Edge. Trebuie menționat și că aceste comenzi sunt venite de la magazine și operatori de telefonie mobilă.

Samsung Galaxy S6 în România

La operatorii de telefonie mobilă din România ar urma să intre în oferte din luna aprilie.

Samsung Galaxy S6 are un ecran Super Amoled de 5,1 inci, la o rezoluție de 1440 X 2560 pixeli, protejat pe spate și pe față de Corning Gorilla Glass 4.

Una dintre noutăți este că nu mai are suport pentru card suplimentar de memorie, însă vine în mai multe variante de memorie internă: 32/64/128GB. De asemenea, memoria RAM este de 3GB și vor exista două variante de echipare în ceea ce privește procesorul: 1,5 GHz Cortex A53 quad-core și 2,1 GHz Cortex A57 quad-core.

Camera principală de pe Samsung Galaxy S6 este de 16 megapixeli, iar cea secundară este de 5 megapixeli. De asemenea, bateria este Li-Ion de 2550 mAh și o noutate față de celalate modele Galaxy este că nu mai are capac ca să o scoți.

Cel mai spectaculos specificație la Samsung Galaxy S6 Edge este că ecranul va avea rotunjimi pe laterale.