5 telefoane bune care costă sub 700 de lei în această perioadă

samsung galaxy j3

Telefoane inteligente de la diferite branduri, inclusiv de la Samsung, au reduceri substanțiale de preț în această perioadă.

Am analizat ofertele și am identificat o serie de reduceri foarte avantajoase:

1.

Telefonul Samsung Galaxy J3 Dual Sim, ideal pentru realizarea unor fotografii frumoase deoarece are o cameră foto foarte performantă, poate fi cumpărat acum dintr-un magazin gsm la prețul de 649 de lei.

Telefonul Samsung Galaxy J3 are un display de 5 inchi care vă permite să vizualizați fotografiile într-o manieră elegantă și performantă. În interiorul telefonului Samsung Galaxy J3 2016 se găsește un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 care vă permite să descărcați și să rulați fluid majoritatea aplicațiilor și a jocurilor disponibile pentru mobil, precum și să vă uitați la video-uri online fără să întâmpinați nicio problemă.

Telefonul Samsung Galaxy J3 este ideal și pentru realizarea de fotografii de calitate deoarece dispune de o cameră de 8 MP: veți putea împărtăși cu prietenii amintirile dvs și le veți putea arăta locurile vizitate în concediu prin imaginile clare și bine conturate din telefon.

Stocarea datelor nu mai constituie o problemă, datorită memoriei interne de 8GB a telefonului. În plus, cei 1,5 GB RAM asigură viteza de care aveți nevoie pentru jocurile preferate. Redarea imaginilor și a videoclipurilor se face ușor, pe o rezoluție bună: 720 x 1280 pixeli.

samsung galaxy j3 samsung galaxy j3 samsung galaxy j3 samsung galaxy j3

2.

Un alt telefon care are un preț foarte avantajos în această perioadă este telefonul Vodafone Smart Mini 7 VFD 300: 229 de lei.

Telefonul oferă o super conexiune 4G, cea mai rapidă de pe piaţă, precum și cel mai nou sistem de operare Android şi acces la incredibil de multe aplicaţii din Google Play.

Datorită procesorului quad-core de 1,3Ghz, celor 512 MB RAM şi celor 3 GB ca spaţiu de stocare (extensibili până la 32GB prin portul Micro SD), veți putea să vă bucurați fără griji de tot ce vă oferă internetul. Smart Mini 7 vine cu o mulţime de beneficii: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, port USB 2.0 şi o cameră principală rapidă pentru toate momentele care merită surprinse.

3.

Fanii brandului Telefon Huawei vor fi încântați să afle că telefonul Huawei P8 Lite Dual SIM 16GB poate fi cumpărat acum la prețul de 699 de lei.

Huawei P8 Lite introduce o nouă viziune de design al smartphone-ului, în care fiecare detaliu de formă și funcție a fost creat pentru a îmbunătăți experiența dvs. Ecranul IPS de 5 inchi îmbunătățește aspectul imaginilor și unghiurile de vizibilitate. Este compact, iar design-ul subțire oferă eleganță și echilibru.

Capturarea momentelor memorabile în detaliu, într-o rezoluție uimitoare, este o caracteristică specială a acestui telefon. Camera din spate de 13 MP asigură, în mod excepțional, imagini clare și de înaltă calitate, în timp ce camera frontală de 5 MP permite capturarea de selfie-uri colorate și efectuarea de apeluri video.

De asemenea, avantajul utilizarii unui procesor Octa Core înseamnă performanțe superioare cu un consum minim de energie – puteți să rulați mai multe aplicații simultan, să încărcați rapid pagini web sau să rulați fișiere video fără întreruperi.

4.

Un alt telefon Huawei care are un preț bun în această perioadă este Huawei Y3 II 4G Dual SIM, care costă 369 de lei.

Oferind o performanță acustică minunată, Huawei Y3II Dual SIM plasează experiența captivantă a unui concert în propiul buzunar.

Funcția Easy Key oferă o modalitate simplă, intuitivă, de a opera dispozitivul. Pur și simplu setați funcția pe un buton și lăsați Easy key să ruleze. Daca setați acțiunea pe cameră, o simplă apăsare va captura instantaneu imaginea dorită.

Puteți să creați mai multe comenzi rapide cu ajutorul funcțiilor de dublă apăsare sau de apăsare și menținere, pentru a face utilizarea dispozitivul mult mai ușoară.

5.

Nokia a revenit în forță pe piață și a lansat mai multe smart phone-uri la prețuri foarte avantajoase. Printre acestea se numără telefonul Nokia 3, care poate fi cumpărat cu 649 de lei.

Acest telefon inteligent are caracteristicile de top ale designului tradițional Nokia: carcasa din spate frumos construită și sculptată din policarbonat, cu cadrul de aluminiu turnat cu precizie și detalii atent finisate.

Ecranul sculptat de 5 inchi din sticla Corning Gorilla și cadrul integral din aluminiu turnat cu precizie asigură protecție acolo unde este nevoie.

Timp de decenii, telefoanele Nokia au beneficiat de un design frumos și o calitate excelentă. Acest telefon nu este diferit: este construit cu materiale durabile și frumoase, oferind un echilibru ideal între performanță și autonomie.

Nokia 3 dispune de o cameră foto cu autofocus de 8 MP atât pe față, cât și pe spate.