Salarii la McDonald`s și posturi disponibile în acest moment

FOTO: andreas160578/Pixabay.com
FOTO: andreas160578/Pixabay.com

McDonald`s caută angajați. Cei interesați de salarii la McDonald`s trebuie să știe că dacă aplică pentru un post de Guest Experience Leader pot câștiga până la 4.000 de lei lunar.

De asemenea, legat de salarii McDonald`s mai trebuie spus că un angajat pe poziția de Crew are un venit de 3.250 de lei lunar, iar un Manager Trainee poate ajunge la 4.500 de lei.

Se caută persoane energice, „dornice de a învăța în permanență lucruri noi”. Programul este flexibil și există oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt. Întreaga listă de locuri de muncă de la McDonald`s și mai multe detalii legate de salarii găsiți LA ACEST LINK

Salarii la McDonald`s. A crescut remunerația minimă pentru cei noi

Anul acesta, McDonald`s a fost numit, pentru al treilea an consecutiv „Cel Mai Bun Angajator din România”, conform AON Hewitt Romania.

Reprezentanții companiei spun că au crescut salariul minim de intrare la McDonald`s și s-au investit 232.000 de euro pentru trainingurile angajaților.

Din cei peste 4.000 de angajaţi, 145 au sărbătorit 10 şi 15 ani de vechime, 36 au împlinit 20 de ani de când au început să lucreze la McDonald’s, 11 angajaţi au fost formaţi ca Manager Trainee, iar 36 de angajaţi studenţi bursieri au fost premiaţi cu burse în valoare de 72.000 lei.

Salarii la McDonald`s. 67 de restaurante în 21 de orașe

În 2016, investiţiile s-au ridicat la peste 20 miloane de lei, iar bugetul alocat dezvoltării reţelei McCafé a fost de 7,5 milioane de lei.

Cele 68 de restaurante din România au fost vizitate de peste 70 de milioane de clienţi, iar cei peste 4.000 de angajaţi au servit 61 de milioane de burgeri şi trei milioane de cafele doar la McDonald’s.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, care este şi partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

Premier Capital operează 131 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 67 de restaurante în 21 de oraşe.

Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 180.000 clienţi.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.