Șansă unică. Ryanair pune în vânzare bilete de avion cu 2,99 euro

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Ryanair pune în vânzare bilete de avion la prețul de numai 2,99 euro pe segment, cu plecare din Oradea.

Promoția este valabilă pentru zborurile realizate în luna septembrie și va fi activă pe siteul companiei aeriene până duminică, 23 iulie.

“Promoția noastră fulger este perfectă pentru oricine caută să-și rezerve o escapadă de toamnă la tarif redus, iar noi am tăiat prețurile oferind locuri pe rute selecționate din Oradea, de la doar 2,99€ pentru călătorii în septembrie. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, duminică, așă că îndemnăm clienții să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Denis Barabas sales & marketing executive Romania & CEE al companiei, potrivit airlinestravel.ro.

Compania low cost irlandeză are la ora actuală 86 de baze în Europa, zboară în 33 de țări și deține 400 de aeronave Boeing.

Ryanair realizează aproximativ 2.000 de zboruri zilnice și are 13.000 de angajați.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.