„Descoperă România Sălbatică este un serial documentar care te va purta prin cele mai frumoase și spectaculoase zone din țară.

Gazda acestui serial este fotograful Dan Dinu, iar în fiecare episod ai ocazia să cunoști și alți oameni implicați în conservarea sau protejarea zonelor vizitate”, este introducerea echipei care a lucrat timp de doi ani la un proiect prin care dorește să promoveze România sălbatică.

Documentarul a ajuns la al treilea episod și este distribuit online, pe rețelele de socializare și pe platformele de video sharing.

Serialul despre România sălbatică este structurat în episoade de câte 25 de minute, iar primul episod a fost lansat în luna aprilie.

„Filmul prezintă natura și zonele sălbatice ale României într-un mod inedit. Dorim să promovăm cât mai mult frumusețile țării și vrem să-l facem cât mai cunoscut pentru a putea fi vizionat de un public cât mai larg”, spune Cosmin Dumitrache, cel care s-a ocupat de imagine și editare.

Până acum au fost filmate șase episoade: Rezervația de la Reci, Delta Dunării, Munții Bucegi, Munții Apuseni, Munții Ciucaș și Munții Ceahlău. Iar anul acesta vor fi filmate alte șase episoade.

Toate costurile pentru proiect au fost suportate de realizatori, însă speră ca în următoarea perioadă să atragă și sponsori și să reaușească să meargă cu proiectul lor pe o perioadă cât mai îndelungată de timp.


Primele trei episoade din documentarul „Descoperă România Sălbatică” sunt următoarele:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Dezvăluirile Mariei Olaru. Jignirile primite de la Mariana Bitang la majorat
Decizia CCR privind „abuzul în serviciu” explicată pe înțelesul tuturor
Examinarea pentru permisul auto s-ar putea schimba: „Vor fi patru probe!”

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.