România, recomandată ca destinaţia turistică a anului 2015 de un jurnalist american

dennis lennox
Dennis Lennox în România. Foto: Facebook / adevarul.ro

Dennis Lennox, un jurnalist de călătorii american, a recomandat România şi în special Transilvania ca destinaţie turistică a anului 2015, informează adevarul.ro.

În articolul său din publicaţia „Morning Sun” el recomandă, pe lângă România, Hong Kong şi orașul Wiliamsburg din statul american Virginia.

Dennis Lennox a vizitat Romania la invitaţia Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Turistică a judeţului Braşov. În România, jurnalistul a făcut un tur de noapte al Bucureştiului, a vizitat Vulcanii Noroioşi de la Buzău, Braşovul, Râşnovul, Branul şi bisericile fortificate din județele Braşov şi Sibiu.

În articolul său, jurnalistul menționează că, deși România este o țară puțin cunoscută în SUA, ea este o destinaţie care merită să fie vizitată deoarece în multe locuri păstrează frumusețea unui trecut neatins de dezvoltarea modernă.

Jurnalistul a fost impresionat de bisericile fortificate din Transilvania, de satele pitoreşti unde a găsit un vin excepţional şi o mâncare excelentă. Dennis Lennox a vizitat și satul Viscri, inclusiv casa prinţului Charles.

Jurnalistul mai recomandă Vulcanii Noroioşi și Castelul Bran, cunoscut în toată lumea drept Castelul lui Dracula.

Despre Braşov, jurnalistul spune că este un oraş medieval superb care oferă obiective turistice atractive, mâncare delicioasă şi condiţii foarte bune de cazare.

dennis lennox
Dennis Lennox în România. Foto: Facebook / adevarul.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai ieftine călătorii în ţară. Preţ cu mult sub cel al biletelor de tren şi maxi taxi
6 zile de reduceri mari la eMAG. Cele mai bune oferte ale verii
Locuri de muncă în Norvegia și Germania în industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro

reduceri emag

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.