Romania, pe lista țărilor de vizitat pentru femeile frumoase. Pe ce loc se află

Un celebru ghid turistic a inclus România între alte 19 țări în care turiștii pot vedea cele mai frumoase femei din lume.

Expertul mondial al turismului și consultatnt de asistență medicală, dr. Prem Jagyasi, le-a nominalizat pe femeile românce printre cele mai frumoase femei din lume.

Acesta a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic „Dr Prem’s Travel and Tourism Guide” articolul cu titlul „Țările pe care le puteți vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume”.

Expertul mondial a făcut remarca potrivit căreia țările cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse în acest ghid într-o ordine aleatorie și a comentat că „fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește”. Acesta a mai precizat, totodată, că va respecta opinia oricui percepe frumusețea în mod diferit, relatează Agerpres.

Pe lista cu cele mai frumoase femei din lume, Dr. Prem a mai inclus pee lângă România: Ucraina Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croația, Columbia, Argentina și Etiopia.

Pe femeile din România, ghidul le-a descris ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale, a mai scris dr. Prem.

În ceea ce privește Ucraina, prima țară enumerată în această listă, el a scris că cele mai bune locuri din țară pentru a surprinde adevărata frumusețe a femeilor sunt Kiev, Odesa și litoralul Mării Negre.

Suedia, a doua țară enumerată, este considerată țara cu cei mai arătoși bărbați și femei din întreaga lume. Femeile din această țară sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind înalte, zvelte, blonde cu ochi albaștri, inteligente, prietenoase și extrem de educate.

Recomandările editorilor GreatNews:

Principele Nicolae face turul României pe bicicletă și le aduce elevilor „Cărțile copilăriei”
Scrisoarea de la mama unei emigrante pentru Președintele României
Un adevăr mai puțin plăcut despre strămoșii noștri, descoperit de cercetători

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.