Doi români au furat în Italia o maşină de Poliţie cu tot cu poliţistul aflat înăuntru

dubă mașină
Foto: Nacho (Flickr)

Doi români din Italia au furat o dubă pe care au văzut-o parcată pe o stradă din orașul Trieste. Din nefericire pentru ei, în mașină se afla un polițist care i-a arestat imediat, relatează publicația italiană ilpiccolo.it.

Bărbații au văzut duba parcată și s-au gândit să o fure, fără să bănuiască faptul că mașina era a Poliției și că în interiorul ei se afla un polițist care fila o rețea de traficanți de droguri. Duba nu purta însemnele oficiale ale unei mașini de poliție.

Românii au găsit ușa deschisă și s-au urcat imediat pe locurile din față, încercând să pornească duba cu ajutorul firelor din bord.

Însă polițistul ascuns în partea din spate a dubei i-a arestat imediat.

Investigațiile ulterioare au arătat că cei doi români abia ajunseseră în Trieste și că cel mai probabil voiau să folosească duba pentru a ajunge în alt oraș. Acum, bărbații sunt acuzați de tentativă de furt.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.