Richard Clayderman se întoarce în România pentru o premieră mondială

Richard Clayderman
Richard Clayderman Foto: Facebook Richard Clayderman

Richard Clayderman se întoarce în România pentru o premieră mondială care va avea loc la Sala Palatului din București, iar doi dintre cei mai cunoscuți dansatori români vor face parte din spectacol.

Prim-balerina Operei Române și Răzvan Mazilu au fost cooptați în spectacolul „From Paris with Love”, pe care cel supranumit „Prințul romantismului” îl prezintă pentru prima oară în lume chiar în capitală.

Alături de Camerata Regală, scena Sălii Palatului va fi transformată complet, iar baletul condus de către Monica Petrică va oferi un adevărat spectacol, la care va participa în calitate de coregraf Răzvan Mazilu, informează organizatorii evenimentului „Phoenix Entertainment”.

Richard Clayderman va cânta timp de două ore la pianul care l-a făcut celebru cele mai cunoscute piese ale sale, printre ele fiind și „Ballade pour Adeline”, cea mai îndrăgită piesă a artistului.

Peste 100 de profesionişti, muzicieni, balerini, tehnicieni vor contribui la spectacolul „From Paris with Love” de pe 26 martie.

Biletele pentru acest spectacol sunt încă disponibile la preţurile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei şi 95 de lei, în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, prin www.eventim.ro.

Pe 27 martie , Richard Clayderman va avea spectacol la Teatrul Național din Timișoara, iar pe 28 martie la Teatrul Național din Cluj, înainte să își continue turneul în Rusia, Irlanda și Japonia.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.