Rezultate Evaluare Națională 2016 Băilești, Filiași, Calafat. Notele de pe edu.ro ale elevilor din Dolj

Elevii din Băilești, Filiași și Calafat care au susținut examenul de Evaluare Națională în 2016 pot consulta notele obținute pe siteul edu.ro

Rezultatele la Evaluarea Națională 2016 au fost publicate de autoritățile din educație pe evaluare.edu.ro. Oricine poate consulta lista notelor obținute de elevi.

Potrivit rezultatelor afișate pe site, 47 de elevi din București au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2016. Numărul acestora este mult mai mare decât anul trecut, când numai 13 elevi din Capitală au reușit să obțină media 10 la examenul de capacitate. În județul Ilfov, 5 elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2016.

.Se așteaptă ca aceste rezultate ale examenului de Evaluare Națională 2016 să fie publicate undeva după ora 14, la avizierele centrelor de examinare din Târgu Jiu, dar și pe siteul Ministerului Educației, edu.ro.

UPDATE: Rezultatele vor fi online la acest link: http://evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx

Elevii din Băilești, Filiași, Calafat care sunt nemulțumiți de rezultate pot depune contestații vineri, 1 iulie, între orele 16 și 20. Profesorii se așteaptă la un val de contestații după afișarea de rezultate ale examenului de Evaluare Națională 2016, mai ales la matematică. Cerința 6 a subiectului 1 a fost formulată ambiguu, susțin profesori și părinți deopotrivă, dar Ministerul Educației nu a anunțat că ar anula respectiva cerință.

greatnews.ro a prezentat în fiecare zi subiectele probelor de la Evaluare Națională 2016, dar și știri interesante pentru cei care au trăit la maxim examenul, fie ei elevi, părinți, frați și surori sau alte rude. În Băilești, Filiași, Calafat, e interesant de urmărit rezultatele la Evaluare, care vor influența decisiv șansele elevilor de a ajunge la cele mai bune licee din Craiova, cel mai mare oraș al Olteniei.

Siteul nostru a prezentat subiectele la limba română de la Evaluarea Națională, subiectele la matematică de miercuri, dar și perlele de după proba la română.

După rezultate la evaluare națională 2016 la Băilești, Filiași, Calafat, contestațiile pot fi depuse numai vineri, 1 iulie, între orele 16.00 și 20.00. Contestațiile vor fi rezolvate în perioada 2 – 4 iulie, iar pe 5 iulie vor fi afișate rezultatele finale după contestații.

Rezultate Evaluare Națională 2016 Băilești, Filiași, Calafat – Ce se întâmplă după afișarea notelor finale

După ce se afișează rezultate de la Evaluare Națională 2016 la Băilești, Filiași și Calafat, urmează etapa în cadrul căreia elevii vor fi repartizați la liceele din județ. În perioada 8-12 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a vor completa fişele de înscriere şi tot în această perioadă fişele vor fi introduse în baza de date computerizată.

Apoi, pe 20 iulie, liceele vor afişa listele candidaţilor repartizaţi în unitățile respective. Candidaţii din Băilești, Filiași și Calafat vor putea depune dosarele de înscriere la liceele la care au fost repartizaţi în perioada 21 – 29 iulie.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.