Revoluție pe o cursă aeriană din România. Bilet de avion la preț de tren

Companiile aeriene Tarom și Blue Air se duelează în oferte pentru cursa București-Iași și retur.

Potrivit Ziarul de Iași, Blue Air a fost prima care a anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână că introduce câte două curse zilnice spre București, de pe 25 octombrie, la un preț ce pornește de la 82 de euro (dus-întors).

La sfârșitul săptămânii trecute a anunțat și Tarom că oferă reduceri importante pe aceeași rută. Mai exact, biletele celor de la Tarom, rezervate după 1 august pentru curse efectuate după 25 octombrie, vor costa de la 79 de euro.

În acest tarif intră un bagaj de mână de până la 10 kilograme și un bagaj de cală de maxim 23 de kilograme. De asemenea, în prețul biletului este inclusă și o gustare, un sanwich sau o prăjitură.

„Utilizând serviciul Check-in Online, Check-in pe mobil, pasagerii noştri au posibilitatea de a-şi rezerva locul în avion şi de a beneficia de două kilograme în plus la bagajul de cală, 25 kg, în loc de 23 kg. Biletele pot fi rezervate online pe www. tarom.ro, prin Call Center sau de la agenţiile Tarom şi partenere”, au mai precizat reprezentanții Tarom.

Însă imediat a venit și replica celor de la Blue Air, care au postat pe site un anunț prin care precizează că zborurile dus-întors pe ruta Iași-București au prețuri începând cu 61,8 euro.

Prețul este comparabil cu cel al unui bilet dus-întors, pe aceeași rută, cu trenul, la cușetă. Drumul cu trenul durează peste 7 ore, cel cu avionul doar o oră.

emag

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.