Revelionul PSD de la Moldova Nouă: Victor Ponta, președinte și-o petrecere pe cinste!

Victor Ponta și-a dat demisia FOTO: Ionuț Fantaziu
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu

În seara alegerilor prezidențiale, în PSD a fost tristețe mare: Victor Ponta a fost învins de Klaus Iohannis. Nu a fost aceeași stare de spirit și la filiala social-democraților din Moldova Nouă.

Potrivit resita.ro, simpatizantii lui Ponta, în frunte cu primarul, au chefuit după ce au văzut rezultatele sondajelor exit-poll de la Antena 3 și România TV, acolo unde liderul PSD avea un mic avantaj.

Într-un clip postat pe o rețea de socializare, intitulat „Echipa care a umilit ACL-ul în Moldova Nouă”, apar mai mulți cheflii.

„Nu știu când a fost cheful ăla. Nu pot să vă spun exact, dar nu a fost în noaptea alegerilor”, a declarat primarul din Moldova Nouă, PSD-istul Matei Lupu.

Potrivit sondajului SOCIOPOL, difuzat de Antena 3, imediat după închiderea urnelor, Victor Ponta a obţinut 50,9 % din voturi la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis are 49,1%.

De asemenea, sondajul CSCI, prezentat la Antena 3, arăta că Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obţinut 50,72% din voturile exprimate, iar Klaus Iohannis (ACL) a fost votat de 49,28% dintre alegătorii.