Reîntâlnire emoționantă dintre un pui de elefant și mama lui, după patru ani de separare

Puiul de elefant și mama lui Captură Youtube

Angajații unui parc au reușit să facă posibilă o reîntâlnire pe care mulți nu o mai sperau. Un pui de elefant s-a reîntâlnit cu mama lui, după patru ani în care au stat departe unul de celălalt.

În 2011, puiul de elefant de sex feminin din Thailanda a fost luat de lângă mama lui și a creat o adevărată tragedie pentru cele două animale. Cele două s-au reunit datorită eforturilor pe care angajații Parcului Național Thailandez le-au depus în toată această perioadă.

Me Bai a fost despărțită de mama ei în 2011 și a fost vândută apoi unei companii turistice din Thailanda care folosește pachidermele pentru a-i plimba pe turiștii doritori de senzații tari în excursiile în țara asiatică.

Pentru cei care nu știu, această sarcină de a plimba turiștii pe spate este o activitate stresantă și solicitantă pentru elefanți, iar specialiștii au stabilit că și puiul de elefant este stresat, așa că s-a hotărât eliberarea lui în sălbăticie și mutarea în nordul ţării, acolo unde este situată o rezervaţie naturală.

Angajaţii Parcului Naţional Thailandez au început să o caute pe mama elefantului şi au dus puiul până în zona în care aceasta avea habitatul.

Cele două s-au reîntâlnit în urmă cu câteva zile, s-au recunoscut și s-au bucurat că s-au regăsit, iar filmulețul postat pe Youtube a strâns peste un milion de vizualizări.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un puști din România i-a cucerit pe spanioli cântând la metrou
Top cele mai furate mașini din România
Aro renaște și se transformă într-un 4X4 modern

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.