Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la produse resigilate

resigilate emag.ro
Reduceri resigilate eMAG

Electronicele resigilate de la eMAG vin la pachet cu reduceri uriașe de preț. În acest articol găsiți cele mai bune oferte ale momentului.

Produsele resigiliate de la eMAG sunt numeroase și variate, de la telefoane la tablete, laptopuri sau televizoare.

Aici găsiți întreaga ofertă eMAG la produse resigilate.

Pe lângă electronice, puteți cumpăra, cu reduceri de peste 20 la sută din preț, și electrocasnice mari, mașini de spălat sau frigidere.

În gama produselor resigilate intră și numeroase accesorii.

Toate produsele pot fi achiziționate și în rate lunare.

Top 5 reduceri resigilate eMAG

5. Laptopul HP Probook 430 este unul dintre cele mai performante de pe piață. Acest model, care prezintă doar unele mici zgârieturi fine, cu ambalajul original deschis și deteriorat, însă în condiție perfectă, poate fi achiziționat cu 1.000 de lei mai ieftin aici.

Astfel, cu doar 2.700 de lei puteți cumpăra un laptop care valorează aproape 4.000 de lei. Are un procesor Intel Core, de 2.5 Ghz, ecran de 13,3 inci, și 8 GB de memorie.

4. Combina frigorifică Bosch, cu o capacitate de 413 litri, din clasa enegetică A+++ și fabricată din inox este poate cea mai bună opțiune de pe piață pentru gospodăriile medii.

Dacă alegeți acest produs, care prezintă ușoare deformări ale ușii și ale unei părți laterale, economisiți aprope 1.500 de lei.

Puteți profita de această ofertă eMAG aici.

Reduceri resigilate eMAG

3. Dacă sunteți în căutarea unui cuptor, modelul incorporabil Hotpoint OK, electric, multifuncțional, din Clasa A, poate fi cumpărat din oferta de produse resigilate cu aproape 1.000 de lei mai ieftin decât este prezent pe rafturile magazinelor.

Este realizat din inox antiamprentă, însă prezintă mici zgârieturi pe carcasă.

Îl puteți cumpăra de aici.

2. Samsung Galaxy S7, cu o memorie de 32 GB, este disponibil cu o reducere de 600 de lei. Modelul este unul dintre cele mai fiabile și performante telefoane făcute de compania sud-coreeană.

Prezintă mici zgârieturi. Puteți profita de reducere aici.

1. Televizorul LED Smart Samsung are diagonala de 101 centimetri. Emite Full HD, iar dacă îl cumpărați de la eMAG, economisiți aproape 1.000 de lei.

Este o ofertă limitată, de care puteți profita aici.

Livrările produselor resigilate de la eMAG se fac gratuit, în cel mai scurt timp.