Reduceri televizoare eMAG.ro. Oferte ca de Black Friday

Reduceri televizoare eMAG.ro
Reduceri televizoare eMAG.ro

În aceaastă perioadă, cel mai mare magazin online din România anunță câteva oferte interesante. Printre acestea sunt și reduceri televizoare eMAG.ro. Iată câteva dintre cele mai interesante.

Reducere 4.500 de lei. Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6400, 4K Ultra HD. Rezolutia Ultra HD inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul dvs. Samsung UHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Bucurati-va de o imagine optimizata pentru detalii si claritate mai buna ca oricand.

Imaginile plate prind viata pentru o experienta de vizualizare suprarealista, cu Contrast Enhancer de la Samsung. Televizorul dvs. Samsung aplica automat diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diferite zone si obiecte de pe ecran, creand un efect aproape tridimensional, care va face divertismentul mult mai captivant si mai placut.

Imaginile cinematice cu vai adanci si maiestuoase sau munti cu panorame uimitoare par chiar mai impresionante. Cufundati-va in cea mai realista experienta de vizualizare posibila pe un televizor cu ecran plat, se arată în prezentarea televizorului. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți AICI.

Reducere 250 de lei. Televizor LED Samsung, 80 cm, LT32E310EW, Full HD. Vedeti transmisiuni TV uimitor de captivante si va duceti lucrul la bun sfarsit, totul pe un singur dispozitiv incantator. Modelul TE310 face lucrul simplu ca buna ziua, deoarece va ajuta sa treceti usor de la utilizarea sa ca monitor pentru PC sau ca televizor si va permite chiar sa le vizualizati pe ambele simultan, pe un ecran scindat.

Modelul TE310 are un unghi de vizualizare de 178° atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru o experienta de vizualizare optima si mai comoda. Unghiul mai larg permite aceeasi calitate a imaginii din orice unghi de vizualizare frontal, fapt care il face ecranul perfect pentru a urmari filme si privi fotografii. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK.

01 reduceri televizoare emag

Reducere 200 de lei. Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFH4100/88, Full HD. Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori si un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitate desavarsita a imaginii. Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR de la Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a miscarii. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK.

02 reduceri televizoare emag.ro

Reducere 19%. Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5000, Full HD. Bucurati-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK. 

03 reduceri televizoare emag

 

Reduceri televizoare eMAG.ro. Oferte și la cele cu ecran curbat

Reducere 30%. Televizor LED Curbat Smart Samsung, 139 cm, 55JU6770, UHD. Caracteristici superioare sunet: Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect, BT Headset Support, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare eMAG găsiți AICI.

04 reduceri televizoare emag

 

Reducere 30%. Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH5210/88, HD. Televizorul LED subţire seria 5210 cu Digital Crystal Clear are toate caracteristicile la care te-ai aştepta de la un televizor Philips de calitate. Conturul subţire şi cadrul alb, neted îl face un adaos binevenit în orice încăpere. Perfect Motion Rate combina tehnologia de afisare Philips si tehnicile de procesare video avansate pentru a imbunatati calitatea fiecarui cadru. Daca iti plac jocurile, evenimentele sportive antrenante sau filmele de actiune, vei experimenta imagini in miscare line si de claritate maxima, se arată în prezentarea televizorului. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK

05 reduceri televizoare

 

Reducere 4.200 de lei. Televizor Super UHD, Smart 3D LED LG, 164 cm, 65UF950V, 4K Ultra HD. Acum te poti bucura de intregul spectru de culori datorita tehnologiei LG Nano Spectrum care ofera o experienta de vizualizare plina de tente si nuante coloristice despre care nici nu ai stiut ca exista.Vei vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

06 reduceri televizoare emag