Reduceri resigilate. Prețuri mai mici cu până la 75%

Unul dintre cele mai importante magazine de electronice și electrocasnice, Cel.ro, anunță o serie de reduceri resigilate în această perioadă. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte.

Reducere 510 lei. Telefon mobil Lenovo P90 Single Sim 4G Black. Smartphone-ul Lenovo P90 oferă imagini mai clare pentru tot continutul, inclusiv fotografii, videoclipuri, jocuri si chat-uri web. Procesorul quad-core de pe P90 oferă combinatia perfectă de performante deosebite si eficientă energetică. Mai multe reduceri resigilate telefoane găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 700 de lei. Telefon Mobil Apple iPhone 5S 16GB Space Gray. iPhone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple. Nu este doar un produs care demonstreaza de ce e capabila tehnologia. Este ceva ce e util din punct de vedere tehnologic. Nu este doar ceea ce urmeaza, ci si ceea ce ar trebui sa urmeze. Mai multe reduceri resigilate iPhone găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 70%. Tableta Asus ZenPad Z300CG 10.1 x3-C3230 16GB 3G Android 5.0 Metalic. Designul ASUS ZenPad 10 poarta influente moderne si un aspect simplu, curat, care oferă o cale de atac universal si elegant.

Aceste elemente sunt inspirate de filosofia noastră de design Zen de echilibrare frumusete si putere. Întreaga listă de reduceri resigilate tablete o găsiți LA ACEST LINK.

tableta-asus-zenpad-z300cg-10.1-x3-c3230-16gb-3g-android-5.0-metalic-318489

Reducere 46%. SmartWatch Magellan ECHO Black Resigilat. Când folosiţi o aplicaţie compatibilă, datele transmise de telefonul către Echo sunt preluate în timp real. Cu o singură privire puteţi vedea distanţa parcursă, ritmul, pulsul şi multe alte informaţii transmise de aplicaţie. Întreaga listă și mai multe reduceri smartwatch-uri găsiți LA ACEST LINK.

reduceri resigilate

Reduceri resigilate. Oferte și la electrocasnice

Reducere 1110 lei. Espressor Automat DeLonghi Magnifica ESAM 4000.B. Aparat de cafea multifunctional, gandit in asa fel incat tu sa il poti folosi cat mai usor. Il poti folosi si cu cafea boabe, pentru ca are inclusa o rasnita reglabila. Dispensorul de cafea este si el reglabil, pentru ca tu sa poti folosi cesti de orice dimensiune. Are program automat pentru spalare si decalcifiere. Întreaga listă și mai multe reduceri resigilate esspresor găsiți LA ACEST LINK.

aparat-de-cafea-automat-delonghi-magnifica-esam-4000b

Reducere 42%. Aspirator fara sac Gorenje VCEC03ZRCY Resigilat. Întreaga listă de reduceri resigilate aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

aspirator-fara-sac-gorenje-vcec03zrcy

Reduceri 43%. Fier de calcat Tefal Aquaspeed Autoclean FV5370 Resigilat. Economie de energie de 20% in comparatie cu consumul in pozitia maxima a aburului. Este acoperita cu un strat de Paladiu ce are o actiune catalitica si permite talpii sa se auto curete, astfel incat sa il puteti folosi o perioda mai indelungata. Urmele murdare de pe talpa se datoreaza acumularii particulelor solide. Sub influenta temperaturii, are loc un proces catalitic: particulele solide se transforma in abur. Autoclean este un patent mondial exclusiv. Întreaga listă de reduceri electrocasnice o găsiți LA ACEST LINK

fier-de-calcat-tefal-aquaspeed-autoclean-fv5370

 

Reducere 1015 lei. Televizor LED 49 Sony KD-49X8309C UHD Smart Tv cu Android TV. Duceţi experienţa de vizionare la un nou nivel de încântare. Imaginile 4K conţin peste 8 milioane de pixeli individuali – aceasta înseamnă de patru ori mai multe detalii decât la rezoluţia Full HD. Lăsaţi-vă captivat de filme şi piese de teatru 4K, având de ales dintr-o selecţie enormă de conţinut 4K disponibil în prezent. Întreaga listă de reduceri televizoare resigilate găsiți LA ACEST LINK.

televizor-led-49-sony-kd-49x8309c