Reduceri pe eMAG, Elefant, Market Online, QuickMobile şi Vola. Cele mai bune oferte de Valentine’s Day

Marile magazine din România vin cu oferte interesante în sfârşitul de săptămână marcat de Valentine’s Day. În acest articol, analizăm oferta eMAG, Elefant, QuickMobile, Market Online şi Vola cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

eMAG are o întreagă campanie de reduceri destinată Valentine’s Day, cu oferte de tot felul atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Magazinul online are mari oferte la bijuterii, ceasuri şi accesorii pentru femei, dar şi la parfumuri pentru bărbaţi.

Market Online vine cu o mulţime de reduceri în acest weekend special, întreaga lista de oferte fiind disponibilă aici. Un cadou simpatic este această interesantă boxă cu levitaţie, un gadget cu adevărat suprinzător cu preţ accesibil.   Magazinul este singurul shop românesc care vinde Microsoft Surface Pro 4, o tabletă care înlocuieşte cu succes laptopul, datorită performanţelor sale fantastice (256GB, 8 GB RAM, procesor i5).

Elefant sărbătoreşte Valentine’s Day cu unele dintre cele mai mari reduceri la parfumuri din onlineul românesc. Pasionaţii de carte pot consulta oferta magazinului din această perioadă, având la dispoziţie mii de titluri la reducere.

Quickmobile propune reduceri la sute de produse de pe site. De exemplu, un transportor Smart Balance vine cu o reducere de 35% în acest weekend, însă una dintre cele mai tentante reduceri este cea la brăţara fitness wireless iHealth.

Vola.ro vine cu oferte fantastice la vacante de tip city break. Un sejur la Roma este redus cu 60% în această perioadă, acelaşi discount fiind aplicat şi unei excursii la Veneţia. Reduceri şi pentru iubitorii culturii britanice, city break-urile la Londra fiind reduse cu 40%.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.