Reduceri la vacanțe în locuri de vis

Vola.ro anunță o serie de reduceri la vacanțe în perioada aceasta. De exemplu, o vacanță în Costa Amalfi, Italia, are o reducere de 35%. Vacanța cuprinde biletele de avion și șapte nopți de cazare. Mai multe detalii aflați LA ACEST LINK.

Pe lista vacanțelor ieftine intră și celebra Toscana, din Italia. De exemplu, pentru o vacanță cu 7 nopți de cazare și bilete de avion incluse se plătește în jur de 240 de euro. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Ieftine sunt, în această perioadă, și vacanțele în Corfu. O vacanță de 7 nopți cu bilete de avion incluse, într-un hotel care se află la câteva sute de metri de plajă, costă în jur de 300 de euro. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Puteți opta și pentru o scurtă excursie în Dubai, pentru că în această perioadă sunt reduceri de 35%. Mai multe detalii aflați de la ACEST LINK.

Dacă alegeţi un City Break la Dubai, este păcat să nu vizitaţi obiectivele turistice de top ale oraşului Abu Dhabi într-un tur de o zi în capitală Emiratelor Arabe Unite. Însoţiţi de un ghid cu cunoştinţe complete, vizitaţi monumente impresionante, cum ar fi Moscheea Sheikh Zayed sau una dintre cele 40 de moschei ale oraşului şi învăţaţi totul despre cultură oraşului, istoria şi atracţiile sale orientale.

Dar perla din Abu Dhabi este fabuloasă moschee de marmură albă, proaspăt construită, cu 82 de cupole. Sheikh Zayed Moscheea este una dintre cele mai mari din lume şi cea mai mare din Emiratele Arabe Unite. Excursia în Abu Dhabi va dura aproximativ 9 ore, iar tariful este de 101 euro/ persoană.

Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

https://greatnews.ro/tarom-bilete-ieftine-intre-79-si-99-de-euro/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.