Reduceri la televizoare. eMAG vs Flanco

În această perioadă sunt câteva reduceri la televizoare destul de atractive. Am studiat ofertele magazinelor eMAG, Elefant și Flanco și am ales câteva dintre cele mai interesante oferte. Am căutat în special televizoare care se potrivesc într-o cameră de zi, cu diagonală între 101 și 109 centimetri. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la televizoare și oferte atractive:

reduceri emag televizoareReducere 33%. Televizor Smart 3D LED Samsung, 101 cm, 40H6400, full HD. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, scenele cu miscare rapida sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exacta, cu mai puține neclarități cauzate de mișcare. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospatăre îmbunătățite a panoului, vitezei procesorului de imagine și tehnologiei de iluminare de fundal. Ceea ce însemnă o vizionare cu mult superioară. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri eMAG la televizoare o găsiți LA ACEST LINK

Costă sub 1.400 de lei. Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4200/88, Full HD. Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz, de care beneficiază acest televizor, îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare și vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mișcării.

Conectează un stick USB, un aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia pentru a te bucura de pozele, muzica și clipurile tale video direct pe ecranul televizorului Philips. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri eMAG la televizoare o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 300 de lei. Televizor LED LG, 108 cm, 43LF540V, Full HD. Are funcție de economisire inteligentă a energiei. Acestă funcție presupune controlul iluminării pentru ajustarea luminozității, o funcție care stinge ecranul în timpul ascultării fișierelor audio și funcția Standby Mode Zero care permite televizorului să intre în stare de hibernare, folosind astfel zero energie. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri eMAG la televizoare o găsiți LA ACEST LINK

Reduceri la televizoare. Oferte de la Elefant și Flanco

reduceri la televizoare 02Reducere de 500 de lei. LG 43UF675V TV LED, 109 cm, Ultra HD 4K. Rezoluția ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD, oferind claritate și detalii profunde care uimesc, chiar și atunci când sunt privite de îndeaproape.

Cinema Screen reprezintă designul televizorului care contribuie la realizarea unei experiențe cinematografice. Te poți bucura de o experiență captivantă de vizualizare datorită ramei de dimensiuni minime. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la televizoare la Flanco găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 30%. LG 43LF630V Smart TV LED, 109 cm, Full HD. Televizorul acesta de la LG are mai multe funcții utile. Poți comuta între orice aplicație, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fără a fi nevoit să navighezi către un home screen înainte.

Reduceri televizoare flancoGasești instant orice sursă de divertisment direct din Launcher. Un pop-up util va apărea pe ecran de fiecare dată când conectezi câte un nou dispozitiv. Dispozitivele externe pot fi accesate și prin intermediul meniului Input Picker, care se găsește în colțul dreapta sus al ecranului Home.

Accesează instant conținutul tău preferat și navighează cu ușurința cu ajutorul hub-ului de divertisment Smart Share. Descoperă o multitudine de noi metode de a distribui conținutul aflat pe device-urile tale inteligente pe ecranul televizorului pentru prieteni și familie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la televizoare la Flanco găsiți LA ACEST LINK.