Reduceri la început de an de la eMAG și elefant.ro

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță o serie de promoții interesante la început de an.

De exemplu, la iPhone-uri, smartphone-urile Samsung și telefoanele mobile Microsoft sunt reduceri de până la 20%. Întreaga listă o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri interesante mai sunt și la tabletele Asus, Lenovo, precum și la tabletele Apple. De asemenea, cei care sunt interesați de laptopuri, monitoare, televizoare, dar și produse electrocasnice găsesc câteva oferte interesante pe eMAG.ro. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro pentru săptămâna aceasta o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri eMAG la electrocasnice și alte produse pentru casă

La mașinile de spălat rufe sunt reduceri de 25%, la incorporabilele Bosch de până la 20%, la electrocasnicele Philips – 40%, iar la electrocasnicele Tefal – 30%. Mai mult, la canapele și fotolii sunt reduceri eMAG de până la 60%, iar la paturi și cuverturi de până la 50%. Mai multe detalii LA ACEST LINK.

Și magazinul elefant.ro are reduceri interesante la mai multe categorii de produse. La ceasuri, de exemplu, sunt reduceri chiar și 78%. Întreaga listă de reduceri ceasuri de la elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

De asemenea, sunt oferte atractive și la parfumuri. LA ACEST LINK găsiți un Top 80 de parfumuri în 2015.

La haine, tot pe elefant.ro, sunt reduceri și de 83%. Întreaga ofertă la haine o găsiți LA ACEST LINK.

Cei care sunt interesați de electrocasnice, produse electronice pentru îngrijire personală, ebook readere și alte gadgeturi pot găsi pe elefant.ro reduceri și de peste 45%. Întreaga listă de produse la reduceri o găsiți LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.