Reduceri la canapele, la eMAG. Cele mai interesante modele

O mulțime de canapele cu prețuri interesante figurează în oferta curentă de la eMAG. Toate fotoliile si canapelele din ofertă pot fi găsite AICI.

eMAG are mai multe modele foarte frumoase de canapele ce pot fi achiziționate cu costuri decente.

În funcție de cameră, canapelele propuse de noi pot să schimbe atmosfera, designul încăperii dar pot asigura și un confort sporit.

 Canapea Kring Doris

Canapeaua extensibila Kring Doris este dotata cu o cutie Ottoman, are culoarea neagra si este fabricate din piele ecologica. Pretul poate fi gasit AICI.

emag 2

 

eMAG – Kring Sylvie

emag 3

Un alt model de canapea, produs tot de Kring, este acesta cu 3 locuri, 2 recliniere si cu 3 trepte de confort. Culoarea canapelei este bej si se potriveste cu success in orice camera. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Royal

emag 4

O canapea care e prevazuta cu system de balansare pe sezuturile din exterior este modelul Kring Royal care are 2 locuri recliniere, e fabricate din piele naturala neagra si are 3 trepte de confort. In plus, vine impreuna cu doua fotolii. Pretul poate fi gasit AICI.

Coltar Rileft

emag 5

Coltarul extensibil Rileft are dimensiunile 245x140x97cm si este de culoare maro. Pretul are o reducere foarte mare de 40% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Coltar Rileft

emag 6

Coltarul Rileft este ideal pentru adeptii liniilor simple si clasice. Datorita formei si cromaticii este usor de integrat in orice locuinta. Coltarul este extensibil, cu spatiu mare de dormit, are sezutul pe arcuri cu burete si dispune de doua lazi pentru depozitare.  Pretul poate fi gasit AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.