Reduceri incredibile la tablete și huse la eMag

Reducere la tablete și huse Foto:emag.ro

Magazinul online eMag sărbătorește 10000000 de comenzi și continuă seria reducerilor la mii de produse. În plus, toți cumpărătorii participă la o tombolă în care pot câștiga un superb BMW Z4.

1. Cele mai interesante reduceri din ultimele zile sunt la tablete, iar prețurile pot fi chiar și cu 58% mai mici .

Tableta Asus FonePad, dotată cu procesor Intel Dual-Core, Android și cu o memorie de 8 GB poate fi achiziționată la prețul modic de 459 de lei, de la 1099 de lei.
Puteți cumpăra această tabletă de AICI.

2. Foarte populară în rândul tinerilor, tableta Allview Speed Quad cu procesor Quad-Core și cu diagonala de 7”, are o reducere de 32% și poate fi achiziționată la prețul de 189 de lei. Cu o memorie de 8 GB, și cu o autonomie de până la 4 ore redare video, tableta poate fi cumpărată de AICI.

3. Fanii firmei Apple pot cumpăra zilele acestea o tabletă extrem de apreciată de către cei mici și mari. eMag vinde tableta Apple iPad Mini Cellular, cu o memorie de 16 GB, ecran de 7.9 inch și cu 4G cu un discount de 27%.

Tableta are toate calitățile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performanțe rapide și fluide, camere FaceTime HD și iSight și până la 10 ore de autonomie a bateriei, iar zilele acestea costă doar 1399 de lei, de la 1919 lei. O puteți cumpăra de AICI.

4. Dacă aveți ceva mai mulți bani de dat pe o tabletă performantă, puteți alege tableta Samsung Galaxy Tab S, cu procesor ARM Cortex A15 Quad-Core, 10.5″, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS și Android 4.4 KitKat și cu o reducere de 28%.

Galaxy Tab S este ușor de folosit și de cărat. Are doar 6.6 mm și cântărește doar 465 de grame. De asemenea puteți trimite și puteți primi apeluri telefonice direct pe tabletă. Vă permite și să vă continuați sarcinile în timp ce vorbiți. Protejați lucrurile personale prin utilizarea aplicației „Fingerprint Scanner”.

Puteți achiziționa această tabletă performantă de AICI, la prețul de 1639 de lei.

5. Pentru că tabletele au nevoie și de o husă rezistentă, zilele acestea puteți cumpăra husa de protecție universală A+ Case pentru tabletele de 7-8” tip stand.

Prinderea tabletei este sigură cu ajutorul clemelor reglabile, iar mecanismul de închidere printr-o capsă magnetică este practic și ușor de folosit.

Aceasta are un discount de 50 de lei la eMag și poate fi achiziționată de AICI cu numai 29.99 de lei.

Întreaga ofertă de tablete și de huse de protecție cu reduceri foarte avantajoase o puteți găsi AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.