Reduceri evoMAG de „Crazy weekend”

Reduceri evoMAG
Reduceri evoMAG

Magazinul online evoMag a pregătit campania „Crazy weekend”, în care sute de produse au reduceri de preț. Întreaga ofertă e AICI.

De exemplu, telefon Mobil Nokia Lumia 630, cu procesor Quad-core 1.2 GHz e trecut pe lista de reduceri evoMAG cu o reducere de 15%. Întreaga ofertă la telefoane o puteți găsi AICI.

Tableta Colorovo CityTab Vision 7″i, Procesor Intel Atom Z2520 Dual Core 1.2GHz, TFT Capacitive touchscreen 7″, 2GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Android costă 289 de lei. Întreaga listă de reduceri evoMAG la tablete o găsiți AICI.

Reduceri evoMAG sunt și la monitoare, periferice PC, unități de stocare și alte componente PC. De exemplu, monitorul LED PLS Gaming Samsung 21.5 S22D390Q, Full HD are o reducere de 20%. De asemenea, mouse-ul de gaming Zalman ZM-GM1 costă 99 de lei la reduceri. Întreaga listă de reduceri evoMAG o găsiți AICI.

Televizorul LED LG 152 cm (60″) 60LB650V, Full HD, 3D, Smart TV, WEBOS, Ecran IPS, MCI 500, Triple XD Engine, Wireless, WiDi, MHL, cu 2 perechi de ochelari 3D, CI+ are o reducere de preț de 36%. Întreaga ofertă evoMAG la televizoare o găsiți AICI.

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.